9. mai 2011

Näitekirjandus

Kirjuta kõigepealt selle postituse kommentaari 5 minuti jooksul, milline oli Sinu viimane teatrietendus. Kirjuta u viie-kuue lausega, mis näidendist eriti meelde jäi, mille poolest näidend meeldis või ei meeldinud. Kontrolli õigekirja ja seejärel avalikusta oma kommentaar.

22 kommentaari:

  1. käisin vaatamas enda etendust kanutiaianoortemajas. See ei olnud väga hea aga noh kui sa tead neid inimesi kes seal oli siis sa ei mõtle selle peale. Mina mängisin seal etenduses papagoid :D

    VastaKustuta
  2. Ma käisin vaatamas viimati teatris aasta alguses.Ma vaatasin "Helisevat muusikat". See oli muusikal.Mulle see väga meeldis.

    VastaKustuta
  3. Käisin vaatamas muusikali "Helisev muusika". Meelde ei jäänud eriti midagi. Mäletan ainult seda, et seal mängis peaosa Birgit Õigemeel. Ta laulis seal väga hästi. Seal näidati veel üht videot.

    VastaKustuta
  4. Käisin viimati vaatamas "Minu veetlev leedi" , mis mulle väga meeldis , kuna seal olid head näitlejad , etendus oli meeldiv , põnev, kuid samas meeldiv vaadata. Mulje sellest etendusest jäi väga hea .

    VastaKustuta
  5. Käisin viimati vaatamas "Libahunt" ja see toimus Eesti nuku-ja noorsooteatris.
    See oli väga väga lahe etendus, oli palju tantsu laulmist, ja nalju see oli väga hea etendus. Tahaksin seda veel näg, aga kahjuks see lõppes ära ja võibolla seda enam ei mängita. Seal olid väga ilusad ja huvitavad kostüümid.
    Sain ka kõigi autogrammid, tegelikult tava inimiene neid ei saa aga minu ema töötab seal ja sellepärast sain ka nendega rääkida ja lähemalt tuttavaks saada. See oli väga lahe kogemus :D .

    VastaKustuta
  6. Ma käisin viimati Linna teatris. Ma ei mäleta näidendi peal kirja. ma arvan et see polnud põnev, sest ma ei mäleta seda.

    VastaKustuta
  7. Käisin vaatamas etendust "8 armastavat naist", kus oli Catherine'i osas Doris. Näidendis oli nii naljakaid kui ka hirmutavaid kohti. See kõneles kaheksast naisest, kes elasid majas ühe mehega, kes oli mõndadele isa, mõndadele vend. Selleks, et teada saada, mida need naised tõesti temast arvavad lasi ta oma tütrel Catherine'il oma surma lavastada. Lõpuks tuli tõde välja, et mees polegi surnud. Catherine rääkis tõe ning karjus:"Me läheme koos kaugele ära, isa!" ja selle peale tegi mees enesetapu ning näidend sai läbi. See oli väga hea näidend ja ma läheksin seda veel vaatama.

    VastaKustuta
  8. Mina käisin viimati estonia teatris vaatamas etendust ,,lõputu kohvi joomine´´.
    See rääkis viiest inimesest kes käisid iga päev kohvikus kohvi joomas.
    See oli Eesti maal ning toimus saksa-vene sõjaajal.
    See oli väga hea komöödia.
    Mulle meeldis see teater.

    VastaKustuta
  9. Viimane etendus kus ma käisin oli "Libahunt",mis toimus Nukuteatris. Käisin seda vaatamas 3.aprillil. Mulle meeldis see etendus väga, seal oli nii laulmist, nalja, tantsimist ja showd, väga lahedad olid kostüümid ja grimm. Peaosades olid Liisi Koikson, Hanna-Liina Võsa ja Arno Tamm, kaasa tegid ka hiphopi tantsutrupp Terminatorz Family.

    VastaKustuta
  10. Viimati käisin ma Vene teatris. Näidend, mida ma vaatamas käisin oli ,,Võimalused´´. See oli tehtud ainult noorte poolt, nii et see oli väga kaasaegne ja mõnus. Näidend oli nii vene, kui ka eesti keeles. Mulle meeldis see etendus väga ja loodetavasti näidatakse seda kunagi veel.

    VastaKustuta
  11. Ma ei mäletagi väga ,millal ma viimast korda teatris käisin.Etenduse nimmi oli "meister dedektiiv blonkvist".
    Etendus oli täitsa põnev ka huvitav.Läheksin järgmine kord ka seda vaatama minema.

    VastaKustuta
  12. Käisin viimati mitu aastat tagasi ja ei mäleta sellest enam midagi.

    VastaKustuta
  13. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  14. Viimati käisin vaatamas balletti. See oli Kaie Kõrbi juubeli aasta kontsert. Seal tantsisid inimesed, kes olid eri rahvustest. Mulle see eriti ei meeldinud, aga kuna mu õde on ka väike baleriini hakatis, siis käime tihti balletti vaatamas.

    VastaKustuta
  15. Ma käisin vaatamas üht tantsuetendust. Seal etenduses seletati asju tantsuga. Tanststiiliks oli hiphop. Esinejaid oli kokku kuus. Mulle meeldis rohkem kui nad tantsisid kõik koos grupina. Kui nad üksinada tanstsisid ei saanud ma mõttele pihta ja etendus oli igav. Muidu etendus oli tore ja mulle meeldis.

    VastaKustuta
  16. 29. aprillil toimus Kiisa rahvamajas harrastusnäitlejate trupi näidendi "Kaheksa armastavat naist" esietendus. Näidend on iseenesest kriminaalne tragikomöödia. Mängin seal ise kandvat osa. Sellega oli probleeme, sest olin samal päeval trepist kukkunud ning mu jalg oli väga valus. Näidend sai siiski tehtud.
    Lugu ise räägib ületöötanud mehest, kes laseb oma tütrel Catherine'l (mina) lavastada oma mõrva. Selleks ajaks kui tõde välja tuleb, on mees liiga palju kuulnud ning laseb end meeleheites maha.
    muidu on hea näidend, mida kõigile soovitan.

    VastaKustuta
  17. ma käisin vaatamas jõuluvana ettendust.olin 4.aastane ei mäleta enam eriti sellest

    VastaKustuta
  18. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  19. Käisin vaatamas "Tjorven ja väikevend", vist oli see nimi. Eriti midagi ei mäleta, sest see oli neljandas klassis. Meil oli sellel ajal hea õpetaja nimega Anne Ode. Ta tegeles meiega kogu aeg.

    VastaKustuta
  20. Mina käisin mai lõpus vaatamas perega "Hirvekütti" see toimus No99 väliteatris.Näidend oli väga vaimukas ja põnev ning etenduse ajal ei hakkanud kordagi igav. Ma arvan et lähen seda peatselt uuesti vaatama.Soovitan seda kõigile

    VastaKustuta
  21. Ma käisin viimati vaatamas paar aastat tagasi ja etenduse nimeks oli "Jussikese seitse sõpra " :P. Ma eriti ei mäleta sellest, kuid olen lugenud raamatut ja tean, mis seal toimub. Mulle meeldis.

    VastaKustuta
  22. Ma käisin viimati Linnateatris vaatamas ''Kivid sinu taskutes''. Etenduses oli umbes 20 rolli ja seda kõike mängisid vaid kaks näitlejat.
    Näitleja töö oli väga hea, etendus möödus rohkem komöödia poole. Lavastus rääkis sellest kuidas kaks šotlast mängisid kuulsas Ameerika filmis. Etendus oli meeldiv!

    VastaKustuta