7. veebruar 2011

Lahenda mõistatus!

John ja Mary elasid 9-kordses majas. Ühel tormisel õhtupoolikul väljus John kiirustades oma korterist uksepaugutuse saatel. Ta sõitis liftiga 1. korrusele ja kohtus seal talle helistanud võõra mehega. Võõra nimi oli Andrew. Jutuajamine kestis pool tundi. Kui John oma korterisse naasis, oli Mary surnud ja põrandal vedelesid veeloigus klaasikillud. Kuidas suri Mary?


Kirjuta selle postituse kommentaari, mis Sinu arvates oli juhtunud. Kasuta fantaasiat!

11 kommentaari:

  1. Keegi tappis Mary vaasiga ära.

    VastaKustuta
  2. Mina arvan, et Mary jõi veini, vihastas millegi peale ning pigistas klaasi katki. Klaasikillud läbistasid ta veenid ja ta ei jõudnud õigeks ajaks haava kinni siduda.

    VastaKustuta
  3. Arvan , et salapärane mees Andrew saatis kellegi Maryt tapma , sest tundus et midagi oli Andrewi ja Johni vahet kahtlast.

    VastaKustuta
  4. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  5. äkki oli üldse John purjus ja kujutas ette, et tal üldse naine on

    VastaKustuta
  6. Tormiga lendas üks suurem puuoks aknast sisse ja aken purunes ning klaasikillud lendasid põrandale. Mary tahtis seda kohe ära koristada, kuid üks klaasikild lõikas talle veeni ja Mary suri. Katkisest aknast sadas sisse vihma, nagu tormiga ikka, mis tekitas veeloigu.

    VastaKustuta
  7. Mary sooritas enesetapu glass assi järgi tehes

    VastaKustuta
  8. või pudeleid vastu pead tagudes uus maailma rekord teha.

    VastaKustuta
  9. Mary oli kala. Kui John lahkus toast, tekkis tuuletõmbus ning laualt kukkus akvaarium maha ning purunes.

    VastaKustuta
  10. Naine hakkas akna pealt vaatama ,et kus mees läheb ja ei täinud.Ta libises ja haaras vaasist kinni. Ta kukkus koos vaasiga vastu maad ja vaas kukkus talle vastu pead . Ta suri vaas läks katki vesi tuli välja ja voolas maha.

    VastaKustuta